F.A.Q

Veelgestelde vragen

Hier kan je alle veelgestelde vragen terugvinden! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op!

 • Welk merk fillers gebruiken we?

  Bij Love For Beauty gebruiken we het merk Stylage voor de filler behandelingen. Stylage is een natuurlijke filler bestaande uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, zo ook in de huid. Deze stof is vooral verantwoordelijk voor het hydrateren van de huid, de stevigheid en het volume.

  De filler Stylage zorgt voor:

  • Een optimale dichtheid
  • Een langetermijn effect
  • En, is gemakkelijk te injecteren
 • Wat zijn de bijwerkingen van een behandeling?

  De mogelijke bijwerkingen zijn voor zowel de filler als de botox behandeling erg klein. Af en toe kan er roodheid van de huid optreden, een lichte zwelling of een klein blauw plekje. Dit trekt binnen een paar dagen geheel weg. De artsen bij Love For Beauty vertellen je hier alles over, voorafgaande aan de behandeling.

 • Wat doet een filler behandeling?

  Een filler behandeling geeft jouw gezicht haar natuurlijke volume, stevigheid en contouren terug. Daarbij kunnen rimpels opgevuld en oneffenheden verwijderd worden.

 • Doet de behandeling zeer?

  Daar hoef jij je geen zorgen over te maken gelukkig. Bij Love For Beauty gebruiken we extreem dunne naalden voor zowel de botox als de filler behandelingen, zo voel je er al bijna niks van. Daarbij kunnen we de te behandelen huid eventueel verdoven met crème of prikjes.

 • Hoe lang duurt een behandeling?

  Onze behandelingen duren gemiddeld tussen de 15-45 minuten.

 • Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

  Bij binnenkomst in de Love For Beauty kliniek ontvang je van onze gastvrouw eerst een lekkere thee of koffie. De arts komt je vervolgens ophalen en bespreekt met jou wat er gaat gebeuren, wat je wensen zijn en het verwachte resultaat. Vervolgens neem je plaats in onze behandelstoel waarna de arts je enkele kleine prikjes geeft op de afgesproken plaatsen. Na afloop ontvang je tips en uitleg over de eerste dagen na de behandeling. Zo mag je de eerste uren na een botox-behandeling niet gaan liggen of sporten. Dit lichten we allemaal toe.

  Indien nodig of gewenst plannen we meteen een afspraak voor een gratis check-up.

 • Kan ik een check-up/nacontrole krijgen na de behandeling?

  Dat kan zeker. We willen graag zeker weten dat jij 100% happy bent. Je kan altijd een gratis afspraak voor een nacontrole bij ons inboeken.

 • Mag ik make-up dragen na de behandeling?

  Ons advies hierover is: niet direct. Hoewel wij maar kleine gaatjes in het huidoppervlak hebben gemaakt met de naald, is er toch een mogelijkheid dat bacteriën kans schoon zien naar binnen te glippen, op dat moment is er een (hele kleine) kans op een infectie. Laat na de behandeling dan ook de rest van de dag even je make-up staan. De dag erna mag je natuurlijk weer je normale routine hervatten.

 • Welk merk botox gebruiken we?

  Bij Love For Beauty gebruiken we het merk botox: Azzalure.

  Botox is een eiwit dat uit de natuur verkregen wordt, ook wel Botuline Toxine. Dit eiwit zorgt ervoor dat spieren tijdelijk gedeeltelijk of geheel ontspannen door het direct te injecteren in de spier.

  Botuline Toxine zorgt er simpel gezegd voor dat het de spier zich tijdelijk niet volledig aanspant en de bovenliggende huid ontspannen oogt. En, sinds Botox een natuurlijk eiwit is, breekt het lichaam het vanzelf af. Dit betekent dus dat botox niet permanent is, maar tijdelijk een actieve werking heeft. Met onze behandelingen zorgen we ervoor dat jouw unieke gezicht nog mooier naar voren komt.

 • Zijn botox en filler behandelingen veilig?

  Zeker! Bij Love For Beauty werken we alleen samen met BIG geregistreerde artsen, met jaren ervaring. Botox en fillers worden in de medische wereld al lang ingezet voor meerdere doeleinden. Onze producten zijn daarbij ook A-merken. Voor botox gebruiken we het merk Azzalure en voor fillers het merk Stylage. Om zeker te zijn dat jij tevreden bent hebben we daarbij ook altijd de mogelijkheid tot een check-up. Deze nacontrole kun je altijd bij ons inplannen.

 • Ik heb een lodocaïne allergie, wat nu?

  Voor mensen met een lidocaïne allergie kunnen we een filler inzetten zonder de werkzame stof lidocaïne.

nl_NLDutch
nl_NLDutch
× Heb je een vraag?