Fillers

Fillers, wat kan ik me hier precies bij voorstellen?

Fillers worden ingezet om het volume van de huid te verbeteren en jouw unieke schoonheid te laten stralen. Waar botox de spieren ontspant, vult een filler een stukje huid op om het volumineus en stevig te maken.

De fillers die wij in de Love For Beauty kliniek gebruiken zijn hyaluronzuur fillers. Onze fillers zijn net als onze botox natuurlijke producten: het lichaam breekt de filler na verloop van tijd zelf af. Hyaluronzuur komt namelijk in het eigen lichaam voor in onder andere de huid, het onderliggende bindweefsel en het zenuwstelsel. Deze natuurlijke bouwsteen helpt jouw huid te verstevigen en zorgt voor een verhoogde aanmaak van collageen. Bij Love For Beauty gebruiken wij het merk filler: Stylage. Met onze filler behandelingen zorgen we ervoor dat jouw unieke gezicht nog mooier naar voren komt.

1. Lipfillers

Spoil yourself, with lips to talk about.

 • Wat zijn lipfillers?

  Jij bent prachtig hoe je bent, en dit mag best meer gedefinieerd worden. Jouw lippen vormen een centraal punt op jouw gezicht. Niet raar dus, dat lipfillers onze meest populaire behandeling zijn!

  Door het ouder worden kan het vetweefsel en het collageen gehalte in en om de lippen afnemen, waardoor je lippen dunner ogen dan je gewend bent. Of, je bent simpelweg niet van nature gezegend met volle lippen of blij met de vorm van je huidige lippen. Wat het ook is, geen zorgen, bij Love For Beauty begrijpen we dat jij jouw eigen schoonheid wilt creëren en accentueren. Lipfillers zorgen er simpelweg voor dat jij na één behandeling al volle en zwoele lippen hebt.

  Met behulp van lipfillers kan de lip voller gemaakt worden, de vorm van de lip aangepast worden en kunnen verouderingskenmerken aangepakt worden. Bij de lipfiller behandeling houden we rekening met jouw gezicht, jouw wensen en een natuurlijke uitstraling waardoor je lippen in verhouding blijven met je gezicht.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: De lippen worden allereerst gedesinfecteerd waarna de lippen vooraf behandeld worden met een hele sterke verdovende crème. Vervolgens wordt de filler door middel van kleine prikjes en in de juiste hoeveelheden in de lippen gebracht. Ook de filler zelf bevat verdoving, op deze manier kan de behandeling pijnvrij verlopen. De behandeling duurt 15 tot 30 minuten.

  Na de behandeling: Vaak zijn de lippen wat gezwollen na de behandeling en/of verschijnen er kleine blauwe plekken, dit verdwijnt al met een paar dagen. Daarbij kan af en toe lichte roodheid optreden, dit zakt echter snel weg. De behandeling vereist geen extra nazorg, je kan direct weer verder met je dag!

  Resultaat: De fillers zorgen er direct voor dat de lippen meer vocht vasthouden en voller ogen. De resultaten houden tussen de 6 en 12 maanden aan, waarna je lichaam geleidelijk aan het product afbreekt. Let wel, iedereen is anders: bij de een kan het resultaat net korter aanhouden, bij de ander langer.

2. Traangoot fillers

Jouw prachtige ogen kijken vermoeid. Een filler behandeling van ons laat je weer stralen.

 • Wat zijn traangoot fillers?

  Ouder worden is geen probleem. Maar je wilt er niet ouder uitzien dan dat jij je voelt natuurlijk. Met de leeftijd neemt het volume van de huid af. Immers, het collageen gehalte in de huid verlaagt en het vocht wordt minder goed vastgehouden door de huid. Hierdoor ontstaan wallen waardoor de traangootjes dieper komen te liggen en meer opvallen: je oogt vermoeid en minder jeugdig als gevolg.

  Bij Love For Beauty gaan we jou helpen je frisse look terug te krijgen.Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers, die natuurlijk afbreekbaar zijn. Fillers helpen bij het opvullen van de dunner wordende huid, waardoor deze meer vocht kan vasthouden en de donkere kleur van de dieper gelegen traangootjes verdwijnt.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: De huid rondom de ogen wordt allereerst gedesinfecteerd waarna de filler door middel van kleine prikjes in de huid wordt gebracht. In de filler zit verdoving, op deze manier kan de behandeling pijnvrij verlopen. De behandeling bij ons in de Love For Beauty kliniek neemt ongeveer 15 tot 30 minuten in beslag.

  Na de behandeling: De bijwerkingen van een traangoot behandeling zijn minimaal. Af en toe kan er lichte roodheid of zwelling rondom de ogen optreden, heel af en toe verschijnen er kleine blauwe plekjes of een grotere blauwe plek rondom de ogen. Dit verdwijnt echter al met een paar dagen. De behandeling vereist geen extra nazorg, je kan direct weer verder met je dag.

  Resultaat: De fillers zorgen er meteen voor dat er meer vocht vastgehouden wordt rondom de ogen en de traangootjes minder diep liggen. De resultaten houden tussen de 6 en 12 maanden aan, waarna je lichaam geleidelijk aan het product afbreekt. De resultaten duur kan natuurlijk verschillen per persoon.

3. Non-surgical nose job

Jouw geweldige gezicht kan je onzeker of ontevreden maken? Door bijvoorbeeld asymmetrie van de neus? No worries dear!

 • Wat is een non-surgical nose job?

  Je neus vormt een belangrijk gedeelte van je gezicht en kan veel invloed op je overkomen hebben. Misschien ben je ontevreden met je neus die je gekregen hebt bij je geboorte of, heb je ooit je neus gebroken gehad. De oorzaak maakt niet uit, je bent als gevolg minder blij met jouw uitstraling.

  We got you! Bij de Love For Beauty kliniek hebben we fillers die zorgen voor een niet-operatieve neus verandering. Voordelen? Geen pijn, geen hersteltijd en hetzelfde resultaat als bij een operatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij: het rechter maken van de rug van je neus, het verminderen van een bobbel op de neus, of je neusbrug verhogen waar nodig, en corrigeren we een naar beneden wijzende neuspunt.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: De huid van de neus wordt allereerst gedesinfecteerd waarna de filler door middel van kleine prikjes van een naald en/of een canule in de huid wordt gebracht. Mocht er vraag naar zijn, dan kan de huid natuurlijk eventueel vooraf behandeld worden met een verdovende crème of verdovende prikjes. Op deze manier kan de behandeling pijnvrij verlopen. De behandeling bij ons in de Love For Beauty kliniek neemt ongeveer 30 minuten in beslag.

  Na de behandeling: De bijwerkingen van een non-surgical nose job behandeling bij Love For Beauty zijn heel beperkt. Af en toe kan er lichte roodheid of zwelling van de huid op en om de neus optreden. Dit houdt echter niet lang aan, maximaal een aantal dagen. De behandeling vereist geen extra nazorg, je kan direct weer verder met je dag.

  Resultaat: Direct resultaat? Yes please! De fillers zorgen ervoor dat de ongewenste asymmetrie rechtgezet wordt. De resultaten houden tussen de 6 en 12 maanden aan, waarna je lichaam geleidelijk aan het product afbreekt. Wel verschilt de exacte duur van de resultaten natuurlijk per persoon.

4. Jukbeenderen

Volume in je gezicht staat gelijk aan: jeugdig, fris en stralend.

 • Wat zijn jukbeenderen?

  Je wordt ouder en met het ouder worden verliest je de huid van je gezicht aan volume, stevigheid en kracht. De dunner wordende huid zakt ietwat naar beneden en verbergt zo helaas de vorm van je gezicht, waardoor jouw jukbeenderen minder sprekend zijn. Je wilt je gezicht meer vorm geven en van buiten uitstralen hoe jij je van binnen voelt.

  Bij de filler behandeling van de jukbeenderen bij ons in de Love for Beauty kliniek geven we extra volume aan jouw jukbeenderen. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur fillers, waardoor de contouren van je gezicht weer worden geaccentueerd en jij met een frisse, jeugdige uitstraling de kliniek uitloopt.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: De huid op en bij de jukbeenderen wordt als eerste stap gedesinfecteerd waarna de filler door middel van kleine prikjes in de huid wordt gebracht. Eventueel kan de huid natuurlijk vooraf behandeld worden met een verdovende crème of prikjes. Op deze manier kan de behandeling pijnvrij verlopen. De behandeling bij ons in de Love For Beauty kliniek duurt ongeveer 30 minuten.

  Na de behandeling: De bijwerkingen van een behandeling van de jukbeenderen bij Love For Beauty zijn relatief miniem. Soms kan er lichte roodheid, kleine blauwe plekken of wat zwelling van de huid op en om de jukbeenderen voorkomen. Dit houdt echter niet lang aan, maximaal een aantal dagen. De behandeling vereist geen extra nazorg, je kan direct weer verder met je dag.

  Resultaat: De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert daarbij de aanmaak van collageen. Het resultaat van de filler is daarbij ook direct zichtbaar: je gezicht heeft weer meer volume en oogt stevig en jeugdig. De resultaten van de behandeling houden gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden aan, dit verschilt natuurlijk echter wel deels per persoon, we zijn allemaal uniek!

5. Kaaklijn

Show me that jawline.

 • Wat is een kaaklijn behandeling?

  Het ouder worden brengt veel positieve dingen met zich mee maar helaas ook minder leuke aspecten. Zo verandert je gezicht met de jaren. Je huid verliest aan stevigheid en volume, waardoor de dunnere huid wat verslapt en door de zwaartekracht kan verzakken. Hierdoor kan je kaaklijn wat verscholen komen te zitten, waardoor je gezicht haar vorm verliest.

  Je contouren meer accentueren? Dan is een fillere behandeling van de kaaklijn dé oplossing. In de Love For Beauty kliniek wordt op deze manier het volume van de kaaklijn weer gedeeltelijk aangevuld, waardoor het verslapte effect wegvalt en de contouren van jouw gezicht weer gezien mogen worden

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: Allereerst wordt de huid van de kaaklijn gedesinfecteerd waarna de filler door middel van een aantal prikjes in de huid wordt gebracht. Een volledig pijnvrije behandeling? Dan kan eventueel de huid vooraf behandeld worden behandeld met een verdovende crème of prikjes. De behandeling bij ons in de Love For Beauty kliniek duurt ongeveer 30 minuten.

  Na de behandeling: De kans op bijwerkingen na een behandeling van de kaaklijn bij Love For Beauty is erg klein. Af en toe kan er lichte roodheid, kleine blauwe plekken of wat zwelling van de huid op en om de kaaklijn ontstaan. Geen zorgen, dit houdt niet lang aan: maximaal een aantal dagen. Na de filler behandeling kan je direct je dag weer hervatten.

  Resultaat: De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert daarbij de aanmaak van collageen. Het resultaat van de filler is daarbij ook direct zichtbaar: je gezicht heeft weer meer volume en oogt stevig en jeugdig. De resultaten van de behandeling houden gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden aan. De duur van het aanhouden van de resultaten kan natuurlijk verschillen per persoon, jij bent uniek!

6. Kin Fillers

Yes! Daar zijn de contouren van mijn gezicht weer.

 • Wat zijn kin fillers?

  De kaaklijn en de kin, twee hele belangrijke kenmerken die de vorm van je gezicht bepalen. Wanneer de kin iets te ver uitsteekt, iets te kort is, of bijvoorbeeld geen strakke vorm meer heeft, kan dit van invloed zijn op de gehele uitstraling van je gezicht. Daarbij, door het proces van ouder worden kan de huid rondom de kin wat komen te verzakken, waardoor de contouren van de kind wegvallen.

  De vorm van de kin kan gemakkelijk weer naar voren worden gehaald. Een fillere behandeling van de kin biedt hierbij de oplossing. In de Love For Beauty kliniek worden op deze manier de vorm van de kin en eventuele andere esthetische kenmerken behandeld. Het verslapte effect valt weg en de contouren van jouw gezicht worden weer gezien.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: De huid van de kin wordt als eerste stap gedesinfecteerd waarna de filler door middel van kleine prikjes in de huid wordt gebracht op de van te voren besproken plekken. Eventueel kan de huid natuurlijk vooraf behandeld worden met een verdovende crème of prikjes. Op deze manier kan de behandeling pijnvrij verlopen. De behandeling bij ons in de Love For Beauty kliniek duurt ongeveer 30 minuten.

  Na de behandeling: De kans op bijwerkingen na een behandeling van de kin met fillers is bij Love For Beauty miniem. Af en toe kan er lichte roodheid, kleine blauwe plekken of wat zwelling van de huid op en om de kin ontstaan. Dit houdt echter maximaal een aantal dagen aan. Na de filler behandeling kan je direct weer verder met je dag!

  Resultaat: Direct resultaat! Je kin heeft weer de vorm die je zo ambieert en je gehele gezicht straalt.De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert daarbij de aanmaak van collageen. De resultaten van de behandeling houden gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden aan. De duur van het aanhouden van de resultaten kan natuurlijk verschillen per persoon, jij bent uniek!

7. Neus-lippenplooi

Lachen was nog nooit zo leuk, als met Love For Beauty.

 • Wat is een neus-lippenplooi behandeling?

  Lachen was nog nooit zo leuk, als zonder de plooi tussen je neus en je lippen.

  Je hebt het zien gebeuren, langzaam is er een plooi in je gezicht ontstaan waardoor je standaard minder jeugdig oogt. Je huid is op die plek aan stevigheid en kracht verloren, waardoor het vel iets is gaan verzakken. Je natuurlijk lach en uitstraling komen standaard norser over, dankzij deze plooi.

  Je wilt je gezicht weer volume geven en van buiten uitstralen hoe jij je van binnen voelt. Met de filler behandeling van de neus- lippenplooi bij ons in de Love for Beauty kliniek geven we extra volume aan jouw gezicht met fillers gebaseerd op hyaluronzuur. Jouw lach en de contouren van je gezicht worden weer geaccentueerd!

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: Allereerst wordt de huid rondom de neus en lippen gedesinfecteerd waarna de filler door middel van een aantal prikjes in de huid wordt gebracht. Voor een volledig pijnvrije behandeling kunnen we de huid natuurlijk vooraf behandelen met een verdovende crème of prikjes. De behandeling bij ons in de Love For Beauty kliniek duurt ongeveer 30 minuten.

  Na de behandeling: De kans op bijwerkingen van een behandeling van de neus- lippenplooi bij Love For Beauty is erg klein. Af en toe kan er lichte roodheid, kleine blauwe plekken of wat zwelling van de huid op en om de kaaklijn ontstaan. Dit houdt niet lang aan: maximaal een aantal dagen. Na de filler behandeling kan je direct verder met je dag!

  Resultaat: De filler zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en stimuleert daarbij de aanmaak van collageen. Het resultaat van de filler is daarbij ook direct zichtbaar: je gezicht heeft weer meer volume en oogt stevig en jeugdig. De resultaten van de behandeling houden gemiddeld tussen de 9 en 12 maanden aan. Wel verschilt het resultaat en de duur hiervan per persoon, iedereen is anders

nl_NLDutch
nl_NLDutch
× Heb je een vraag?