Over ons

Over ons

Dé specialist op het gebied van Botox en fillers

Stap binnen bij Love for Beauty in het centrum van Rotterdam en ervaar het gevoel van thuiskomen. Jouw persoonlijke schoonheidsideaal en esthetische wensen staan voor ons te allen tijde centraal. Je bent mooi precies zoals je bent, op jouw manier. Je wil dit graag accentueren en versterken, daarom helpen wij jou de beste versie van jezelf te worden.

Onze missie

Persoonlijke aandacht, een fijne en ontspannen omgeving, eerlijkheid en expertise staan bij ons hoog in het vaandel. Alles staat in het teken van jouw wensen, wij zijn er om je te ondersteunen en nemen alle tijd voor je. Love for Beauty werkt uitsluitend met BIG-geregistreerde artsen en wetenschappelijk geteste (tijdelijke) Botox en fillers voor een vaste scherpe prijs. Zo betaal je nooit te veel voor een behandeling maar geniet je wel van de allerbeste kwaliteit.

Iedere dag weer verwelkomt Love for Beauty haar klanten. Klanten met verschillende behoeftes, meningen, redenen en wensen. Alles wat we bij Love for Beauty doen staat in het teken van jouw gewenste resultaten. We luisteren, begeleiden en kijken vervolgens samen hoe we jouw gewenste resultaten kunnen omzetten in concrete behandelingen.

Hoe gaan we te werk?

Alvorens een behandeling kun je altijd, geheel gratis en vrijblijvend, op consult komen. Tijdens dit consult bespreek je samen met de arts welke wensen je hebt en wat het beste bij jóú past. Je kunt alles met onze artsen bespreken. Bij Love for Beauty krijg je altijd een gratis consult, óók als je een behandeling hebt geboekt! Iedereen is anders, en dat is maar goed ook. Wij zorgen ervoor dat je de beste versie van jezelf bent en blijft. Mocht je (na een consult) besluiten om een behandeling te ondergaan bij Love for Beauty, is er altijd de mogelijkheid om begeleidt te worden door een assistent. Zij zal jou geruststellen, zodat jij de behandeling geheel ontspannen zal ervaren.

Bij Love for Beauty werken we allemaal met een ontzettende passie voor het vak en streven we naar de allerbeste resultaten.

Tot snel!

nl_NLDutch
nl_NLDutch
× Heb je een vraag?