Botox

Botox, wat is dat nu eigenlijk precies?

Botox is een eiwit dat uit de natuur verkregen wordt, ook wel Botuline Toxine. Dit eiwit zorgt ervoor dat spieren tijdelijk gedeeltelijk of geheel ontspannen door het direct te injecteren in de spier. Geen zorgen, botox verandert daarbij niet de mimiek van jouw gezicht, deze blijft haar natuurlijke expressies behouden. Botox is daarbij ook geschikt om overmatig zweten tegen te gaan, waarbij de zweetklieren minder actief worden gemaakt, en helpt actief tegen migraine. Zo kan jij elke dag genieten, zonder zorgen.

Het eiwit Botuline Toxine zorgt er simpel gezegd voor dat het de spier zich tijdelijk niet volledig aanspant en de bovenliggende huid ontspannen oogt. En, sinds botox een natuurlijk eiwit is, breekt het lichaam het vanzelf af, gemiddeld binnen 3 tot 7 maanden. Dit betekent dus dat botox niet permanent is, maar tijdelijk een actieve werking heeft. Het merk botox dat wij in de Love For Beauty kliniek gebruiken is: Azzalure.

Met onze behandelingen zorgen we ervoor dat jouw schoonheid nog mooier naar voren komt, waardoor jij een geweldige beauty boost ervaart. Een frisse, jeugdige uitstraling, voor zowel mannen als vrouwen.

1. Fronsrimpel

Wordt jouw natuurlijke uitstraling verhinderd door een frons op je voorhoofd of tussen je wenkbrauwbogen? Dat is verleden tijd.

 • Wat zijn fronsrimpels?

  Laten we vooropstellen dat fronsrimpels compleet natuurlijk zijn. De een heeft er simpelweg meer last van dan de ander. “Waarom kijk je zo boos?” ; “Heb je een slecht humeur?” of, “Maak je, je zorgen?” – vragen als deze zijn het gevolg van een verdiepte fronsrimpel en kunnen natuurlijk heel vervelend zijn. Wanneer de spier tussen je wenkbrauwbogen vaker gebruikt wordt en jouw huid flexibel meebeweegt, kan dit een fronsrimpel tot gevolg hebben. Hierbij blijft er een lijn achter op de plek waar de frons ontstaat. Hoe actiever de spier is, hoe erger de fronsrimpel wordt.

  Wat dit doet met jouw uitstraling? Je kan ouder ogen dan je daadwerkelijk bent, of bijvoorbeeld nors overkomen. Om jouw innerlijke beauty weer te laten stralen kan de fronsrimpel behandeld worden met een botox behandeling van ons in de Love For Beauty kliniek. Dit is een relatief eenvoudige ingreep waarbij onze experts de fronsspier laten ontspannen, voor een natuurlijk en zachte uitstraling.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: Een fronsrimpel verminderen of geheel laten verdwijnen met botox is een vrij snelle en pijnloze behandeling, welke bij ons in Love For Beauty kliniek ongeveer 15 minuten duurt. Er worden een aantal kleine prikjes gezet in het gebied waar de frons zich bevindt.

  Na de behandeling: Vaak zijn er na de behandeling geen zichtbare plekjes, in enkele gevallen kan het gebied wat roder zijn of iets gezwollen. Wij raden aan na de behandeling zeker twee uur niet te gaan liggen en de rest van de dag niet te gaan sporten. Daarbij is het juist goed de behandelde spier te blijven bewegen. Dus, je mag weer fronsen na de behandeling!

  Resultaat: Na de eerste behandeling heb je tot zeker 3 à 4 maanden plezier van de botox. Mocht je vaker langskomen dan loopt dit op tot 5 à 6 maanden per behandelperiode. Let wel, iedereen is anders, wat ook betekent dat ieder lichaam anders kan reageren. Het effect van de botox is dan ook per persoon afhankelijk van de spieractiviteit.

2. Voorhoofdrimpel

Een vermoeide uitstraling doordat jouw voorhoofdsrimpels sterk naar voren komen? Dit is niet langer nodig vinden wij, bij Love For Beauty.

 • Wat zijn voorhoofdrimpels?

  Ieders huid verandert met de jaren. Naarmate je ouder wordt, verliest de huid aan elastine en is de huid minder gehydrateerd door het verlies van vocht. Dit heeft tot gevolg dat rimpels de kans krijgen een impressie achter te laten. Voorhoofdrimpels ontstaan door een samenloop van het ouder worden van de huid en het vele aanspannen van de spieren onder het huidoppervlak.

  Om jouw natuurlijke frisse uitstraling terug te halen, kan de botox behandeling bij Love For Beauty helpen deze voorhoofdsrimpels te doen vervagen. Je gezicht oogt na de behandeling meer ontspannen, egaal en jeugdig. Deze behandeling is snel en relatief eenvoudig, waardoor je zo weer door kunt gaan met de bezigheden van je dag.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: Een voorhoofdsrimpel behandeling met botox is een relatief eenvoudige en pijnvrije ingreep, welke ongeveer 15 minuten duurt. Tijdens de behandeling bij ons in de Love For Beauty kliniek, worden een aantal prikjes in de voorhoofdsspier gezet. De horizontale lijnen worden veroorzaakt door de onderliggende spierspanning. Botox verzacht de activiteit van deze spier, waardoor de huid de kans krijgt terug te veren.

  Na de behandeling: De plek van de injectie kan na de behandeling korte tijd ietwat roder zijn of er kan zich een klein blauw plekje vormen. Beide zijn gemakkelijk te verbergen met make-up. Wij raden aan na de behandeling de rest van de dag niet mee te doen aan sportactiviteiten of een wellness/zonnebank te bezoeken.

  Resultaat: Vanwege de natuurlijke aard van botox zal deze geleidelijk aan resultaten gaan tonen. Na 10-14 dagen is het gewenste resultaat compleet zichtbaar en kan jij gaan genieten van je frisse look. De behandeling houdt gemiddeld 3-4 maanden stand. Let wel, iedereen is anders en zo ook onze huid en haar reacties.

3. Kraaienpootjes

Ouder worden is natuurlijk prachtig en jouw lachrimpels geven karakter. Maar, niet iedereen vindt dit mooi.

 • Wat zijn kraaienpootjes?

  Je staat volop in het leven, je lacht en je geniet. Prachtig vinden wij dat, bij Love For Beauty. Maar, hierdoor spannen de spieren rondom de ogen zich herhaaldelijk aan. Door het proces van ouder worden en deze veelvuldige spieractiviteit ontstaan er op den duur lijntjes rondom de ogen. De kleine, fijne lijntjes rondom de ogen worden vaak kraaienpootjes of lachrimpels genoemd.

  Stoor jij je aan jouw kraaienpootjes? Geen zorgen, de botox behandeling bij ons in de Love For Beauty kliniek lost dit gemakkelijk voor je op zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken en jouw schoonheid volledig tot uiting komt.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: De kraaienpootjes behandeling bij Love For Beauty is relatief snel en eenvoudig. De botox wordt met kleine prikjes in de huid rondom de ogen geïnjecteerd. De botox kan door de dunne huidlaag bij de ogen een beetje branderig aanvoelen wanneer deze net is behandeld, dit trekt snel weg. De prikjes zelf worden niet als pijnlijk ervaren. De behandeling neemt 15 minuten in beslag.

  Na de behandeling: De plek van de injectie kan na de behandeling korte tijd ietwat roder zijn of er kan zich een klein blauw plekje vormen. Beide zijn gemakkelijk te verbergen met make-up. Oefen na de behandeling liever geen druk uit op de behandelde plek. Wij raden daarbij aan na de behandeling de rest van de dag niet mee te doen aan sportactiviteiten of een wellness/zonnebank te bezoeken.

  Resultaat: Botox is een natuurlijk eiwit, waardoor de werking ervan geleidelijk resultaten toon, zo ook bij jouw kraaienpootjes. Na 10-14 dagen is het gewenste resultaat compleet zichtbaar en kan jij gaan genieten van je frisse look. De behandeling houdt gemiddeld 3-4 maanden stand. Let wel, jij bent uniek! Het kan dus zijn dat jouw huid anders reageert op de behandeling.

4. Face Slimming

Jij bent natuurlijk uniek, zo ook de vorm van je gezicht. Maar, je merkt dat de vorm van je gezicht jouw gewenste uitstraling enigszins vermindert. Hier kunnen wij jou bij helpen bij Love For Beauty.

 • Wat is Face Slimming?

  Niemand is zoals jij en dat laat je graag zien. Soms merk je echter dat jouw unieke, frisse zelf niet naar voren komt zoals jij dat voor je ziet. Jouw gezicht vertelt niet precies jouw verhaal, en dit wil je natuurlijk graag veranderen. Face slimming is hierbij een populaire behandeling bij Love For Beauty met prachtige resultaten.

  Bij face slimming krijgt jouw gezicht een slankere vorm. Wanneer je van nature een sprekendere kaaklijn hebt, kan deze door het injecteren van botox meer ontspannen ogen en minder activiteit vertonen, waardoor de kaaklijn smaller wordt. Het gezicht krijgt zo een een zachtere vorm. Je jukbeenderen worden op deze manier meer geaccentueerd en jouw gezicht kan jouw verhaal gaan vertellen. De face slimming behandeling in combinatie met fillers geeft het gezicht een sprekendere V-vorm.

  Daarbij, kan de botoxbehandeling van de kaaklijn helpen met het tegengaan van tandenknarsen. Tandenknarsen heeft nadelige effecten voor de staat van je tanden en kan door verhoogde activiteit van de kaakspieren veroorzaakt worden. Een botoxbehandeling van Love For Beauty kan in deze gevallen de activiteit van de kaakspieren verlagen, waardoor het tandenknarsen verminderd, of zelfs geheel verholpen wordt.

 • Hoe gaan we te werk?

  Behandeling: De face slimming behandeling focust zich op een tweetal aspecten van het gezicht: de kaaklijn en de kin. In een of meer van deze gebieden worden kleine prikjes gezet, waarbij gemiddeld twee zones botox gebruikt worden. De behandeling zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen en minder activiteit vertonen. De behandeling bij Love For Beauty neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

  Na de behandeling: De plek van de injectie kan na de behandeling korte tijd ietwat roder zijn of er kan zich een klein blauw plekje vormen. Oefen na de behandeling liever geen druk uit op de behandelde plek(ken). Bij Love For Beauty raden wij aan na de behandeling de rest van de dag niet mee te doen aan sportactiviteiten en tot zeker twee uur na de behandeling niet te gaan liggen. Ook kunnen de kaakspieren de eerste uren na de behandeling gevoeliger aanvoelen met handelingen zoals eten.

  Resultaat: De face slimming behandeling is een geleidelijk proces en zal na herhaalde behandelingen steeds beter zichtbaar worden. De uiteindelijke resultaten van een behandeling zijn na ongeveer 8 weken volledig te zien, wanneer de botox goed haar werk heeft kunnen doen. De resultaten blijven 3-5 maanden zichtbaar. Wel vermelden we graag dat iedereen anders is en zo ook onze huid.

nl_NLDutch
nl_NLDutch
× Heb je een vraag?